Bluronica testimoni, ulasan, harga di Malaysia

Bluronica testimoni, ulasan, harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

Bluronica-myBluronica anti-penuaan adalah 100 peratus krim semulajadi yang melawan proses penuaan dan juga tanda-tanda penuaan pramatang seperti pembentukan kedutan, garis halus rtase kulit yang teruk. Ini adalah hasil daripada lima tahun penyelidikan intensif terhadap tumbuhan dan ubatan herba bagi menyediakan krim semulajadi yang tidak hanya melicinkan kulit naun turut meningkatkan imuniti sel-sel kulit anda. Krim tidak mendatangkan sebarang alergi atau kesan buruk. Anda hanya mengalami hasil yang positif dengan menggunakan krim. Anda hanya akan merasakan kualiti krim selepas hanya beberapa hari penggunaannya.

Kos krim sangat rendah jadi anda mendapat kembali nilai untuk wang anda terutama apabila dibeli dari laman web rasmi pengeluar. Kira-kira 99 peratus individu yang menggunakan krim ini telah memberikan ulasan positif dan turut mencadangkannya. Beberapa ujian dan percubaan klinikal telah dijalankan ke atas krim bagi membuktikan keberkesanannya dan oleh itu tidak ada sebab untuk merasa curiga. Krim ini mencetuskan pertumbuhan semula sel-sel kulit baru dan turut menghilangkan pembentukan kedutan. Jangan lengahkan masa bagi memesan Bluronica sebagai krim yang sempurna untuk penjagaan kulit yang berkualiti
Beli Bluronica dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah tindakan Bluronica

Bluronica adalah krim hebat bagi meningkatkan penjagaan kulit, meremajakan sel-sel kulit dan mencegah penuaan pramatang. Tanda penuaan pramatang yang paling biasa adalah pembentukan kedutan. Ini biasanya berlaku kerana sel-sel kulit mula mati dan gejalanya adalah pembentukan kedutan. Krim yang hebat ini dihasilkan bagi mengakhiri semua masalah dengan kulit. Ia adalah produk hasil penyelidikan bertahun-tahun oleh pakar klinikal dan juruteknik makmal. Bahan-bahan yang digunakan juga adalah semulajadi.

Periksa di bawah untuk mengetahui bagaimana krim ini berfungsi:

 • Sistem imun individu yang diperkuat – Kandungan krim berfungsi untuk meningkatkan imuniti badan. Apabila sel-sel diperkuat atau menjadi lebih sihat, kesannya penampilan luar menjadi lebih lancar dan lembut.
 • Ia menghalang pemusnahan sel yang pantas dan membalikkan proses penuaan – Pada usia kita, sel-sel kita cenderung mati agak cepat berbanding ketika kita agak muda. Kemusnahan sel yang pantas menyebabkan kita semakin cepat berusia. Walau bagaimanapun, apabila krim ini digunakan, bahan-bahan akan di serap ke dalam badan dan hasilnya menghalang pemusnahan sel dan proses penuaan diterbalikkan.
 • Tona dan keanjalan kulit diperbaiki – Kulit menjadi sangat lancar dan lembut dengan menggunakan krim ini. Keanjalan juga bertambah baik dengan menggunakan krim ini
 • Kulit sentiasa kelihatan sihat dan cantik
 • Anda tidak mendapat apa-apa kesan buruk daripada menggunakan krim Bluronica tetapi hanya faedah positif semata-mata

Bahan-bahan Bluronica

Bahan-bahan Bluronica semata-mata dari sumber semulajadi dan supaya anda tidak mendapat sebarang kesan buruk akibat menggunakannya. Krim ini bebas daripada bahan tambahan buatan, dye atau pewarna dan supaya anda yakin yang anda hanya mengalami hasil yang positif. Bahan-bahan yang digunakan untuk membuat produk adalah dalam jumlah kuantiti dan perkadaran yang betul, Bahan-bahan berfungsi secara sinergis bagi membawa kesan yang diingini.

Produk kosmetik ini hasil dari kira-kira 5 tahun penyelidikan perubatan oleh makmal farmaseutikal di Amerika Syarikat dan Switzerland. Bahan-bahan ini sangat berkesan dalam menjadikan kulit anda lancar, bebas daripada kedutan dan juga lembut.  Proses menghasilkan krim memenuhi piawaian kualiti Kesatuan Eropah dan sebagainya agar anda yakin dengan kualitinya.

Krim ini mengandungi banyak vitamin, mineral, minyak, asid hyaluronik yang semuanya berfungsi meningkatkan kualiti kulit anda dengan menguatkan kolagen, memperbaiki pembentukan tisu, pembuatan sel baru dan menghalang pemusnahan sel-sel kulit anda.

Beli Bluronica dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Bluronica cara guna

Bluronica anti-penuaan mudah untuk digunakan. Ia hanya memerlukan sapuan topikal, dan anda akan mula melihat hasil yang dikehendaki dalam tempoh beberapa hari penggunaan secara konsisten.

my-Bluronica

Periksa di bawah untuk arahan tentang cara menggunakannya:

 • Pertama sekali, keluarkan semua kotoran dan solekan dari muka dengan membasuh menggunakan sabun lembut
 • Seterusnya, sapukan serum di muka anda dan urut dengan lembut. Juga, panjangkan sapuan ke leher. Urut leher juga.
 • Serum diserap dengan mudah ke dalam kulit hampir serta-merta. Akibatnya, kulit akan kelihatan segar, tegang seperti sebelum ini.

Di mana untuk membeli Bluronica di Malaysia

Anda boleh menempah serum Bluronica dari halaman website produk untuk penghantaran lebih cepat. Pesanan melalui halaman utama produk juga memberi anda akses kepada potongan harga yang hebat, yang tidak boleh anda dapati dari mana-mana cawangan lain yang menjual produk. Di samping itu, produk yang dijual di laman utama adalah 100% asli. Pembelian dari website produk turut memberikan anda akses kepada Jaminan Pulangan Wang.

Ikuti langkah-langkah di bawah bagi memesan produk:

 • Lawati halaman rumah produk dan isi borang pesanan ringkas dengan memberikan nama, nombor telefon, alamat e-mel dan lokasi anda.
 • Ejen penjagaan pelanggan akan mnnghubungi anda tentang pesanan itu
 • Produk akan dihantar ke lokasi yang anda kehendaki dalam masa beberapa hari setelah melakukan pesanan anda
 • Penghantaran adalah percuma, dan anda hanya akan membayar selepas menerima produk.

Bluronica harga

Produk ini dijual dengan harga RM 358, tetapi anda boleh mendapatkannya hanya dengan RM 179 jika anda memesan dari laman utama produk hari ini. Potongan harga 50% ini hanya boleh di dapati untuk tempoh yang singkat. Jadi, anda perlu memanfaatkannya sekarang sebelum terlambat.

Bluronica testimoni

Illiana Gorun, 37, dari Bulgaria menmberitahu

‘kadar di mana kulit saya mengalami penuaan amat cepat dan saya tidak menyukainya. Doktor saya menasihatkan saya untuk bertindak pantas menjalani prosedur invasif. Walau bagaimanapun, kakak saya membelikan saya serum Bluronica anti-penuaan. Sejak saya mula menggunakan krim, kedutan saya telah hilang begitu juga dengan garis halus. Sekarang, kulit saya sangat licin dan lembut. Saya mencadangkan krim ini kepada semua orang yang ingin melambatkan proses penuaan.

testimoni-Bluronica

Virgilia Sorescu, 60, dari Thailand memberitahu

” Sebagai wanita berusia 60 tahun, saya tidak terkejut dengan semua gejala penuaan seperti pembentukan kedutan, bulatan yang menonjol di bawah mata dan kulit kasar. Pakar kosmetik mencadangkan prosedur mahal yang juga menyakitkan. Saya membuat keputusan untuk melakukan penyelidikan di internet dan saya temui Bluronica. Selepas sebulan menggunakan krim, saya kini kelihatan lebih muda berbanding umur saya. ”

Bluronica-testimoni
Beli Bluronica dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: